Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

9 Μαρ 2012

Δ.Σ.Π. - Ο.Σ.Κ.


Άλλη μια νίκη, προσέθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μπάσκετ του ΔΣΠ, για το εργασιακό πρωτάθλημα της περιόδου 2011-12. Παίζοντας για άλλη μια φορά ως γηπεδούχος, φιλοξένησε στην έδρα της, την Παρασκευή 2 Μαρτίου, στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, την ομάδα του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων, η οποία παρατάχτηκε με μόλις επτά παίκτες. Παρά τις ελλείψεις που είχε η φιλοξενούμενη ομάδα, κατόρθωσε να προβάλει αξιοσημείωτη αντίσταση τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου. Η ομάδα μας, αν και έπαιζε σχεδόν πλήρης, ξεκίνησε για άλλη μια φορά νωχελικά το παιχνίδι και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος της πρώτης περιόδου με 9-12. Στην συνέχεια, η ομάδα μας, ανέβασε τον ρυθμό της και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με σκορ 26-19. Η αστοχία από μέση και μακρινή απόσταση και τα πολλά λάθη, με μια διαιτητή που πιθανότατα σφύριξε πιο πολλές φορές βήματα από ότι φάουλ προκαλώντας δικαιολογημένο εκνευρισμό, δεν άφηνε την ομάδα μας να ξεφύγει περισσότερο το σκορ και έτσι το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 35-24. Ίδιο ήταν το σκηνικό και στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την ομάδα μας να διατηρεί άνετα το προβάδισμα που είχε και να τελειώνει τον αγώνα με τελικό σκορ 47-34.
Το σκορ στα επιμέρους δεκάλεπτα : 9-12, 26-19, 35-24, 47-34.
Για την ομάδα του ΔΣΠ: Παπακυριάκης, Βούτας, Πλέσσας, Σκαρίμπας 18, Ποθητός 2, Ξυλαρδιστός 2, Σκαραμαγκάς, Παπαθεοδωρόπουλος, Φλέσουρας 2, Σιάμος 12, Γαγανάκης, Μπαστάνης 11.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου