Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

22 Φεβ 2012

O.Σ.Υ. - Δ.Σ.Π.


Την πρώτη της ήττα, έπειτα από τρεις αγωνιστικές, γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του ΔΣΠ, στα πλαίσια του εργασιακού τουρνουά ΕΚΑ-ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ, στο οποίο μετέχει για δεύτερη χρονιά. Πιο αναλυτικά, η ομάδα μας, φιλοξενήθηκε  για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 κατηγορίας (καθημερινών) στο γήπεδο του Ρουφ, από την ομάδα του Ο.Σ.Υ. (πρώην ΗΛΠΑΠ). Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στα δύο πρώτα δεκάλεπτα με την γηπεδούχο ομάδα να κλείνει το πρώτο προηγούμενη με σκορ 17-10 και την ομάδα μας, να αντεπιτίθεται στο δεύτερο δεκάλεπτο και με ένα επιμέρους σκορ 12-15, να πηγαίνει στα αποδυτήρια με σκορ 29-25, γεγονός που προοιώνιζε ένα εξίσου ενδιαφέρον δεύτερο ημίχρονο. Δυστυχώς όμως, η ευστοχία των αντιπάλων από μακρινή απόσταση και οι κακές επιλογές στην επίθεση, έφεραν την κατάρρευση (20-9 το επιμέρους σκορ στο 3ο δεκάλεπτο και 49-34 στο σύνολο). Κάπου εκεί, η φυσιολογική κόπωση σε συνδυασμό και με την απογοήτευση, μετέτρεψαν το τέταρτο δεκάλεπτο σε υπόθεση διαδικαστικού χαρακτήρα (26-19 το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο και 75-53 το τελικό σκορ).
Για την ομάδα του ΔΣΠ: Νάκος 2, Πλέσσας, Σκαρίμπας 9, Ποθητός 2, Ξυλαρδιστός 2, Σκαραμαγκάς 4, Παπαθεοδωρόπουλος 5, Γαγανάκης 2, Σιάμος 11, Παπακυριάκης 2, Μπαστάνης 14, Βούτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου