Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

9 Φεβ 2012

Δ.Σ.Π. - ΚΗΦΙΣΙΑ 24


Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια για την Α2 κατηγορία στο πρωτάθλημα ΕΚΑ-ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ, πέτυχε η ομάδα μπάσκετ ΔΣΠ, που αντιμετώπισε στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ την ομάδα Κηφισιά 24. Η ομάδα μας, έχοντας ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σε αυτή την φάση του πρωταθλήματος, ήθελε, όπως ήταν φυσικό, να διπλασιάσει τις νίκες της και παράλληλα να διατηρήσει αλώβητη την έδρα της. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε προγραμματιστεί να γίνει στην έδρα της αντίπαλης ομάδας, πλην όμως το γήπεδό της δεν ήταν διαθέσιμο να φιλοξενήσει οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, καθώς λόγω του ψύχους που επικρατούσε στην περιοχή, είχε αποφασιστεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος υποδοχής αστέγων. Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να μάθουν η μία το παιχνίδι της άλλης και να προσαρμοστούν ανάλογα και έτσι μοιραία έκλεισε με την φιλοξενούμενη ομάδα να έχει προβάδισμα βραχείας κεφαλής 11-12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα μας ανέβασε την απόδοσή της, καταφέρνοντας να ανακόψει το γρήγορο παιχνίδι της πλούσιας σε αθλητικά προσόντα αντιπάλου ομάδας, πήγε σε σετ παιχνίδι και κατάφερε να κλείσε το ημίχρονο προηγούμενη με σκορ 28-21. Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο που είχε σκορ 38-33. Η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε μια αντεπίθεση στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης και κατάφερε εκμεταλλευόμενη και τα λάθη που προήλθαν από την κόπωση της ομάδας μας να γίνει απειλητική, αλλά κάποια αποφασιστικά καλάθια και η ευστοχία σε κρίσιμες βολές (στοιχεία η έλλειψη των οποίων κόστισε στην αρχή του αγώνα), «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα μας.
Tο σκορ στα επιμέρους δεκάλεπτα: 11-12, 28-21, 38-33, 53-42.
Για την ομάδα του ΔΣΠ: Κασιμάτης, Νάκος 2, Πλέσσας, Σκαρίμπας 12, Ποθητός, Ξυλαρδιστός 2, Σκαραμαγκάς 4, Παπαθεοδωρόπουλος 5, Φλέσσουρας, Σιάμος 13, Μπαστάνης 15, Βούτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου