Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

26 Ιαν 2012

Δ.Σ.Π. - Ε.Τ.Ε.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την δεύτερη φάση του εργασιακού πρωταθλήματος ΕΚΑ “Νίκος Γκάλης” η ομάδα μπάσκετ του ΔΣΠ που νίκησε στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής, στην έδρα της την φιλοξενούμενη ομάδα της Εθνικής Τράπεζας.
Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα το παιχνίδι στο “παγωμένο” Σ.Ε.Φ. με αποτέλεσμα το πρώτο δεκάλεπτο να έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του την αστοχία και από τις δύο ομάδες και να βρίσκει την ομάδα μας να προηγείται με τέσσερις πόντους. Τα πράγματα βελτιώθηκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο σε ένα παιχνίδι που είχε συνεχόμενες εναλλαγές πόντων από τις ομάδες, χωρίς καμία να μπορεί να αποκτήσει πλεονέκτημα δημιουργώντας μια ικανοποιητική διαφορά με το ημίχρονο να κλείνει βρίσκοντας τις ομάδες ισόπαλες. Στο τρίτο και πιο παραγωγικό δεκάλεπτο των ομάδων ο χαρακτήρας του ντέρμπι παρέμεινε μια και οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο προβάδισμα του σκορ το οποίο και έκλεισε για την περίοδο με την ομάδα μας να προηγείται με ένα καλάθι διαφορά. Και ενώ όλοι περίμεναν το παιχνίδι να συνεχίσει “πόντο – πόντο” και στην τέταρτη περίοδο, η ομάδα μας κατάφερε τελικά να δημιουργήσει μια διαφορά “ασφαλείας” από την αρχή του δεκαλέπτου χάρη κυρίως στην άμυνά της (με σημαντική βοήθεια από τον πάγκο) που της έδωσε τη δυνατότητα να περιορίσει τους φιλοξενούμενους σε μόλις έξι πόντους και τελικά να κερδίσει τον αγώνα με 13 πόντους, την μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα θα πρέπει να αναφερθεί η επανεμφάνιση των Κ. Γκιουλιστάνη και Π. Φλέσσουρα μετά από μακρά απουσία λόγω τραυματισμών.

Το σκορ στα επιμέρους δεκάλεπτα: 9-5, 23-23, 40-38, 57-44 (τελ.).
Για την ομάδα του ΔΣΠ: Κασιμάτης, Βούτας, Πλέσσας 2, Σκαρίμπας 18, Ποθητός, Γκιουλιστάνης, Ξυλαρδιστός, Μπαστάνης 17  Παπαθεοδωρόπουλος, Φλέσσουρας, Μανιατόπουλος, Σιάμος 20.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου