Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

14 Φεβ 2012

Δ.Σ.Π. - ΥΠ.ΕΘ.Ο.


Άλλη μια νίκη, την τρίτη συνεχόμενη σε ισάριθμους αγώνες, προσέθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μπάσκετ του ΔΣΠ, στα πλαίσια της Α2 κατηγορίας για τον 2ο όμιλο του εργασιακού πρωταθλήματος ΕΚΑ- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ. Πιο αναλυτικά, η ομάδα μας, παίζοντας για τρίτο παιχνίδι ως γηπεδούχος, φιλοξένησε στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του ΣΕΦ, την ομάδα του ΥΠ.ΕΘ.Ο. Το 1ο δεκάλεπτο κύλησε με την ομάδα μας να έχει πάρει από την αρχή ένα προβάδισμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατέβασε αποστολή απαρτιζόμενη από μόλις επτά αθλητές. Στο 2ο και στο 3ο δεκάλεπτο, η φιλοξενούμενη ομάδα, πίεσε, ανέκαμψε και εκμεταλλευόμενη τα παιδαριώδη λάθη της ομάδας μας, ειδικά σε καταστάσεις αιφνιδιασμού με παίκτη και ενίοτε παίκτες παραπάνω, κατάφερε να ισορροπήσει το σκορ, αλλά στο 4ο δεκάλεπτο, η ομάδα του ΔΣΠ σοβαρεύτηκε και έχοντας περισσότερες λύσεις, κατάφερε να επικρατήσει με τελικό σκορ 50-38.
Το σκορ στα δεκάλεπτα: 11-6, 27-21, 34-33, 50-38 (τελικό).
Για την ομάδα του ΔΣΠ: Κασιμάτης, Μπαστάνης 23, Πλέσσας 1, Σκαρίμπας 10, Ποθητός, Βούτας, Ξυλαρδιστός 4, Σκαραμαγκάς, Παπαθεοδωρόπουλος 2, Φλέσσουρας, Μανιατόπουλος, Σιάμος 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου