Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

9 Μαρ 2012

ΕΛ.ΠΕ. - Δ.Σ.Π.


   Με νίκη συνέχισε η ομάδα μπάσκετ του Δ.Σ.Π. τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ καθώς νίκησε στα πλαισια της 7ης αγωνιστικής την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ.Το παιχνίδι έγινε την Τρίτη 6/3 στο κλειστό του Ασπρόπυργου και μας θύμισε άλλες εποχές καθώς το γήπεδο ήταν σαν να μην το είχε αγγίξει ο χρόνος απο τον περασμένο αιώνα.Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με την ομάδα των ΕΛ.ΠΕ. να παίζει καλύτερα  και να προηγείται με 8-3 αλλά κάπου εκεί και σε συνδιασμό του Ταιμ-Αουτ που πήρε ο προπονητής μας η ομάδα συνήλθε και με ένα σερί 15-4 έκλεισε προηγούμενη την 1η περίοδο.Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη καθώς η άμυνα έσφιξε περισσότερο τα λάθη περιορίστηκαν και με την ενέργεια που έβγαζαν όλοι οι παίκτες η διαφορά έφτασε και τους 28 πόντους φτάνοντας το σκορ ημιχρόνου στο 20-48. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα συντήρησε την διαφορά και δεν αντιμετώπισε ουσιαστικά κανένα απολύτως πρόβλημα να φτάσει σε μια άνετη νίκη.
Το σκορ στα δεκάλεπτα : 12-18, 20-48, 29-58, 38-68.
Για την ομάδα του Δ.Σ.Π. : Κασιμάτης, Νάκος 2, Σκαρίμπας 20, Ποθητός 4, Ξυλαρδιστός 11, Παπαθεοδωρόπουλος 7, Γαγανάκης 6, Μπαστάνης 16, Βούτας 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου