Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

20 Μαρ 2012

E.T.E. - Δ.Σ.Π.


Την δεύτερη ήττα της γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του ΔΣΠ, στα πλαίσια του εργασιακού πρωταθλήματος ΕΚΑ-ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ όπου και μετέχει. Η ομάδα μας την Παρασκευή 15 Μαρτίου, φιλοξενήθηκε στο πολύ όμορφο γήπεδο της Λεοντείου στα Πατήσια από την ομάδα των εργαζομένων της Εθνικής Τράπεζας στην πρεμιέρα του 2ου γύρου για τον 2ο όμιλο της Α2 κατηγορίας καθημερινών. Η ομάδα μας ξεκίνησε ως συνήθως υποτονικά το παιχνίδι είτε λόγω (κακής πλέον) συνήθειας είτε παρασυρόμενη από την μάλλον εύκολη επικράτησή της στον αντίστοιχο αγώνα του 1ου γύρου. Έτσι, το 1ο δεκάλεπτο τελείωσε με την γηπεδούχο ομάδα να έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό κιόλας προβάδισμα με 21-8, κάτι που όμως δεν αντικατόπτριζε την πραγματική διαφορά δυναμικότητας των  δύο ομάδων. Και πράγματι η αφύπνιση της ομάδας μας ήρθε από το επόμενο δεκάλεπτο όπου και κατάφερε να ψαλιδίσει αρχικά την διαφορά και να πάει στο ημίχρονο με σκορ 32-24. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 3ο δεκάλεπτο που έκλεισε με σκορ 40-34. Το τέλος ήταν βγαλμένο από την πιο σπάνια μπασκετική φαντασία, καθώς η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ με τρεις πόντους διαφορά και είχε την κατοχή για επίθεση λίγο κάτω από 3 δευτερόλεπτα. Την επίθεση ανέλαβε να εκδηλώσει ο Ευθύμης Σκαρίμπας, ο οποίος ευστόχησε υπό την ασφυκτική πίεση δύο αντιπάλων σε τρίποντο από το ύψος της σέντρας στέλνοντας το παιχνίδι στην πεντάλεπτη παράταση (47-47). Στον έξτρα χρόνο κάτι η φυσιολογική κόπωση από την υπερπροσπάθεια κάτι κάποια άστοχα ελεύθερα σουτ καθώς και η αδικαιολόγητα μεγάλη αστοχία στις ελεύθερες βολές, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της γηπεδούχου ομάδας που νίκησε με τελικό σκορ 55-51 και δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να ολοκληρώσει την μεγάλη ανατροπή.
Για την ομάδα του ΔΣΠ: Νάκος, Πλέσσας, Σκαρίμπας 18, Ποθητός, Ξυλαρδιστός 2, Σκαραμαγκάς 4, Παπαθεοδωρόπουλος 7, Φλέσσουρας 4, Γαγανάκης 2, Σιάμος 6, Μπαστάνης 8, Μανιατόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου