Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

2 Δεκ 2012

Δ.Σ.Π. - ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, μία για τον θεσμό του κυπέλλου και μία για τον θεσμό του εργασιακού πρωταθλήματος, η ομάδα μπάσκετ του ΔΣΠ πέτυχε την πρώτη της νίκη για την περίοδο 2012-13. Η ομάδα μας στο κλείσιμο του πρώτου γύρου του 13ου ομίλου των καθημερινών, φιλοξένησε στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την ομάδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Ο ΔΣΠ αγωνιζόμενος και πάλι με απουσίες λόγω των συνεχιζόμενων τραυματισμών και υποπίπτοντας σε πολλά και αβίαστα λάθη, έκανε την αντίπαλη – μέτριων δυνατοτήτων – ομάδα να φαντάζει με μεγαθήριο. Κάπως έτσι το 1ο δεκάλεπτο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με σκορ 14-17 και το 2ο με 13-17 (ημίχρονο 27-34). Στην επανάληψη η ομάδα μας σοβαρεύτηκε και με επιμέρους σκορ στο 3ο δεκάλεπτο 20-8 και στο 4ο 20-15 κατάφερε να πάρει την νίκη με τελικό σκορ 67-57, δυσκολότερα όμως από όσο μαρτυρά η τελική διαφορά. 
Για την ομάδα του ΔΣΠ: Κασιμάτης, Νάκος, Σκαρίμπας 13, Ποθητός 2, Γκιουλιστάνης 13, Σκαραμαγκάς 10, Παπαθεοδωρόπουλος 2, Φίλιας, Σιάμος 13, Παπακυριάκης 2, Νινόπουλος 12, Βούτας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου