Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

20 Νοε 2012

Δ.Σ.Π. - ΝΙΚΕ


Άσχημο και κακό από κάθε άποψη ήταν το φετινό ξεκίνημα της ομάδας μπάσκετ του ΔΣΠ για το πρωτάθλημα ΕΚΑ – ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ. Η ομάδα μας, στην αυλαία του πρωταθλήματος, φιλοξένησε για την 3η αγωνιστική του 13ου ομίλου των καθημερινών, την ομάδα της NIKE. Από το ξεκίνημα του αγώνα, φάνηκε ότι το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι, θα πήγαινε σε κλειστό σκορ και θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Όπερ και εγένετο. Το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του κύλησε σε αργό σχετικά τέμπο, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Για την ακρίβεια, η φιλοξενούμενη ομάδα, είχε από την αρχή σχεδόν, προβάδισμα βραχείας κεφαλής, με την ομάδα μας να προσπαθεί ανεπιτυχώς να το εκμηδενίσει. Το 1ο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 10-14 και το ημίχρονο με σκορ 23-28. Ίδια ήταν και η εικόνα στο Β ημίχρονο, με αποτέλεσμα το 3ο δεκάλεπτο να κλείσει με σκορ 40-45 και το τελικό σκορ να διαμορφωθεί στο 49-57. Κάπως έτσι λοιπόν έσπασε η θετική παράδοση που θέλει την ομάδα μας να κερδίζει στην πρεμιέρα του εν λόγω πρωταθλήματος, αλλά δυστυχώς συνεχίστηκε η αρνητική παράδοση που δημιουργείται φέτος από το ξεκίνημα της χρονιάς και που τείνει να πάρει τη μορφή κακοδαιμονίας και έχει να κάνει με τον τραυματισμό δύο ακόμα συμπαικτών μας, που προστέθηκαν στη μακρά λίστα των τραυματιών της φετινής χρονιάς. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και η κάκιστη διαιτησία, που με τα συνεχή φαλτσοσφυρίγματα (τα περισσότερα εις βάρος της ομάδας μας) ολοκλήρωσε μια κακή βραδιά που θέλουμε να ξεχάσουμε το συντομότερο δυνατόν. 
Tα επιμέρους δεκαλεπτα : 10-14, 23-38, 40-45, 49-57.
Για την ομάδα του ΔΣΠ: Κασιμάτης, Νάκος, Σκαρίμπας 9, Ποθητός, Γκιουλιστάνης 6, Ξυλαρδιστός 2, Σκαραμαγκάς 2, Παπαθεοδωρόπουλος, Παπακυριάκης 4, Μπαστάνης 14, Νινόπουλος 12, Βούτας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου