Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

12 Δεκ 2012

ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - Δ.Σ.Π.


Την δεύτερη σερί νίκη της πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του ΔΣΠ στο φετινό εργασιακό πρωτάθλημα, καθώς ζευγάρωσε τις νίκες της απέναντι στην ομάδα των υπαλλήλων Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα αυτό, κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας μας ο νέος προπονητής Θανάσης Παναγιωτόπουλος, που πριν λίγες μέρες διαδέχθηκε τον Νέστορα Αυγουστίδη στην τεχνική ηγεσία του ΔΣΠ. Είναι ο 4ος προπονητής που αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας μας από συστάσεώς της και η πρώτη αλλαγή προπονητή μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα, η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά και σοβαρά τον αγώνα μη θέλοντας να δώσει το παραμικρό δικαίωμα στους αντιπάλους της να κάνουν σκέψεις νίκης. Κάπως έτσι το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με την ομάδα μας να προηγείται με σκορ 13 – 17 και το δεύτερο με σκορ 12 – 17 (ημίχρονο 25 – 34). Στο ίδιο μοτίβο κύλησε το παιχνίδι και στην επανάληψη, με την ομάδα μας να πετυχαίνει κάποιες πολύ ωραίες συνεργασίες, μερικούς όμορφους αυτοματισμούς και να παίζει με πολλή ενέργεια ειδικά στην άμυνα. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο (4 – 15 το επιμέρους σκορ), γεγονός που επέτρεψε στην ομάδα μας να παίξει με άνεση στο 4ο (14-16) και στον νέο προπονητή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες της ομάδας. 
 Τα δεκάλεπτα : 13-17, 25-34, 29-49, 43-65.
 Για τον ΔΣΠ: Νάκος 4, Σκαρίμπας 13, Ποθητός, Γκιουλιστάνης 6, Ξυλαρδιστός, Σκαραμαγκάς, Παπαθεοδωρόπουλος, Σιάμος 14, Παπακυριάκης 2, Μπαστάνης 22, Νινόπουλος 4, Βούτας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου