Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

15 Δεκ 2011

Δ.Σ.Π. - MOORE STEPHENS


Άλλη μία ήττα, την τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια με τον συγκεκριμένο αντίπαλο γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του ΔΣΠ από την αντίστοιχη της Moore Stephens. Ειδικότερα, την Παρασκευή 9-12-2011, στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, η ομάδα μας αντιμετώπισε για Τρίτη φορά φέτος (οι άλλες δύο ήταν για το κύπελλό σε νοκ άουτ παιχνίδι και για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος) την πολύ αξιόμαχη και με αξιοθαύμαστη ισορροπία και ομοιογένεια ομάδα των Moore Stephens σε έναν αγώνα όπου θα κρινόταν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και η πρωτιά στον 3ο όμιλο του εργασιακού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας, ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι με αποτέλεσμα η αντίπαλος να πάρει από νωρίς προβάδισμα στο σκορ που το διατήρησε με σχετική άνεση μέχρι τέλος με συνέπεια να επικρατήσει με σκορ 52-69 (24-32 ημ).
Το σκορ στα δεκάλεπτα ήταν : 7-17, 24-32, 35-52, 52-69.
Για την ομάδα του ΔΣΠ: Κασιμάτης, Νάκος, Σκαρίμπας 24, Ποθητός, Ξυλαρδιστός 4, Σκαραμαγκάς, Παπαθεοδωρόπουλος 3, Μπαστάνης 8, Σιάμος 13, Βούτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου