Η ομάδα BASKET του ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ δημιουργήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2010 και συμμετείχε το καλοκαίρι του ιδίου έτους στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ που διοργανώθηκε από τον Δ.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Φέτος η ΟΜΑΔΑ μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ε.Κ.Α.- ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ.

20 Δεκ 2011

ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ - Δ.Σ.Π.


Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της τόσο για την πρώτη φάση του εργασιακού πρωταθλήματος όσο και το τρέχον έτος, η ομάδα μπάσκετ του ΔΣΠ, που νίκησε στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, στο κλειστό γήπεδο Παντιχίου στη Νίκαια την γηπεδούχο ομάδα των Αργοναυτών. Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για την ομάδα μας, η οποία ήδη από την προηγούμενη κιόλας αγωνιστική είχε σφραγίσει την 2η θέση του ομίλου της και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων δεδομένη, αλλά κάτι οι μόνιμες πια απουσίες κάτι η έλλειψη ουσιαστικού κινήτρου, είχαν ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η ομάδα μας με αντεπίθεση διαρκείας στο τέταρτο δεκάλεπτο οριστικοποίησε τη νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ.
Το σκορ στα επιμέρους δεκάλεπτα: 15-19, 24-27, 38-43, 50-68 (τελ.).
Για την ομάδα του ΔΣΠ: Κασιμάτης, Νάκος 2, Σκαρίμπας 16, Ποθητός, Ξυλαρδιστός 8, Σκαραμαγκάς 6, Παπαθεοδωρόπουλος 4, Μπαστάνης 32, Μανιατόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου